/ Easy living


I Hinna Park finner du alt på ett sted.

På Stadionparken finner du motebutikker, vinmonopol. apotek, treningsstudio og frisør. I byggene rundt ligger tannlege, kiropraktor og medisinsk senter.

/ STADIONPARKEN SOM NABO

I vårt eget bydelssenter kan du kjøpe alt du måtte trenge - og litt til. Perfekt om man har glemt en gave eller vil ha seg en liten shoppingrunde i lunsjpausen.

På senteret ligger både Meny og Rema 1000, slik at middagen kan handles med rett hjem fra jobb.

/ AFTER-WORK, SA DU?

Hinna Park har flere restauranter og cafeer, og kan friste med alt fra sushi og thaimat til sandwicher og pastaretter.

Piff opp jobbmøtet med en matbit, eller inviter med kollegaer på after-work for å feire nok en suksessrik uke.

For deg som har jobbet overtid, er take-away ingen dårlig idé.

/ OSTEHUSET

Sunne, lokale råvarer i fokus. Vi i Hinna Park har som tradisjon å kjøre bollemøte hver fredag, med bydelens beste kanelboller. Anbefales!

/ SABI SUSHI

På Stadionparken ligger Sabi, som er helt "rå" på sushi. I en hektisk jobb-hverdag, er det rene luksusen og sette seg ned her. De har egen take-away meny for deg som er i farten.

/ CERVECERIA

Hos Cerveceria by Garcia kan du nyte smaksopplevelsen av ekte spansk mat. Her kan du reservere bord til lunsjmøtet, ta fredagsvinen med kolleger eller kanskje du trenger fast levering av lunsj en dag i uken?

/ SAEB THAI

Vårruller, thaisuppe eller nudler til lunsj? Her kan du bestille mat levert på kontoret via easyfood.no.

/ ARENA TRENINGSSENTER

Arena Treningssenter har egen avtale for bedriftene i området. De åpner dørene allerede klokken 06.00 slik at de mest sporty leietakerne våre kan få kick-startet arbeidsdagen med en treningsøkt. 

De ble i 2018 kåret til #byasbeste treningssenter, og det er ikke uten grunn. Miljøet på senteret er så godt at de til og med arrangerer eget julebord hvert år.

Bildet er fra Thea Steen Løpet.

/ MELLOM FJORD OG FJELL

Hinna Park byr på mange fine opplevelser – ta lunsjen i sjøkanten, et forfriskende bad når temperaturen tillater det, eller gå tur langs den flotte promenaden.

/ LIV I SR-BANK ARENA

SR-Bank Arena ligger midt i Hinna Park og kan by på både spennende fotballkamper og magiske konsertopplevelser.

Stadion er hjemmearenaen til fotballaget Viking, hvor vi har feiret mange "blåe dager" sammen med våre leietakere. Vi er stolt sponsor av Viking FK, og kan trygt si at "me e Viking me".

Det blir ekstra mye liv i bydelen når det er konsert. Bon Jovi, Bryan Adams, R.E.M. og Bob Dylan er blant de kjente artistene som har besøkt SR-Bank Arena. Like god stemning er det når de lokale kommer på scenen, som Mods og Stavangerkameratene.

/ heie frem de mørke blå?