Oseberg

Totalt areal: 18 000 m²
Ledig areal: 18 000 m²
Beskrivelse: Prosjekt under utvikling. 5 etasjer der eksteriør/interiør kan tilpasses bedriftens visjon, arbeidsmetoder og businessmodell.
Arkitekt: Link Arkitektur
Antatt byggestart:

18000 kvm

/

Totale Arealet

Arkitekt: Link Arkitektur

2022

/

Ferdigstillelse

om bygget

Et bygg med kontraster

 
Kontrastene mellom sjø, vind, båter og torg, skogen, stille bris og det grønne hjertet, har inspirert til Osebergs uttrykk. Oseberg inneholder stramme glassfasader med myke etasjeskiller som nesten blir byggets synlige skjelett. Interiør utformes og justeres på måter som støtter leietakers visjon, arbeidsmetoder, forretningsmodell og arealbehov.
 

Mye lys, åpne rom og masse fleksibilitet


Infrastrukturelt er kommunikasjonsårene vertikalt lagt til atriene eller lysgårdene, samtidig som de rommer fellesrom, møteplasser og kaffestasjoner. Lysgårdene blir bygningens hjerterom – en fortsettelse av den grønne parken inn i huset. Her skal det grønne leve og trafikk og møtepunkter skal synliggjøre det vitale byggets liv og arbeidslyst. Lysgårdene er med på å gjøre bygget kompakt og gir dagslys til rommene som grenser mot dem.

Byggets fleksibilitet gjør det mulig å velge mellom åpen planløsning, kontor eller en kombinasjon av disse. Det vil selvsagt også være enkelt å gjøre fremtidige endringer.
 

 

Bygg A
Bygg B
Bygg C
Bygg D
Bygg E
Stadion
Kanalpiren
Fjordpiren
Troll
JF 27
Oseberg
Ormen Lange

Bygg A

Bygg B

Bygg C

Bygg D

Bygg E

Stadion

Kanalpiren

Fjordpiren

Troll

JF 27

Oseberg

Ormen Lange

Kontakt

Kjetil Andre Haver

Salgs- og markedssjef
mail
kjetil@hinnapark.no
Lyst å vite mer om våre bygg?
Kjetil Andre Haver
Salgs- og markedssjef / Hinna Park
995 07 475
Send epost