24.02.2018

Utekino i Hinna Park

Over 700 møtte opp til familiedag og gratis visning av Askeladden i Doverubbens Hall på Olav Olsens Plass i dag.


Utekino i parken ble en suksess. Popcornkøen var kjempelang, det var tent opp bålpanner for grilling av pølser og benker med saueskinn og tepper var nødvendig for en kald ettermiddag. Stemningen var på topp, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

p2240183 copy

De som jobber og bor i bydelen har tatt med seg familien, og flere har tatt med seg tepper og stoler for en piknik på området.

– I dag skapes en møteplass for alle generasjoner, sier Anne Kristin Bruns, nestleder i bydelsutvalget. Det er noe av intensjonen med dette arrangementet, som er et samarbeid mellom Hinna Park AS, Bydelsutvalget, Stavanger Kommune og frivilligheten. 

p2240184 copy

– Målet vårt er å skape et attraktivt bydelssentrum. Vi er opptatt av å fylle byggene med aktiviteter, både arbeidsplasser og andre aktiviteter, sier Cecilie Desirée Røsandhaug, markedskoordinator i Hinna Park AS.

– Entusiastiske mennesker og godt oppmøte i dag viser at dette er noe vi kan gjøre igjen, og vi ønsker å legge til rette for flere arrangementer i bydelen i fremtiden, sier Ceilie og Anne Kristin.

Tusen takk til alle som møtte opp, dette vil vi gjøre igjen!