17.06.2016

Stadionpark Klinikken har åpnet i Hinna Park

Den tverrfaglig helseklinikken hadde åpning i april, og de ansatte har allerede funnet seg godt til rette i Troll-bygget.


Teamet som jobber i Stadionpark Klinikken består av kiropraktorer, fysioterapauter og osteopat. De tar imot pasienter med alle type skader, lidelser og plager. Dette kan være alt fra muskelsmerter, skade på skjelett og prolaps.

– Når vi skulle bestemme oss for lokaler falt valget raskt på Hinna Park. Det er en fremadstormende bydel, og kvalitetene som er lagt ned både i de moderne lokalene er noe vi føler gjenspeiler hvem vi er. Vi håper og tror at bedriftene i Hinna Park vil få glede av å ha klinikken vår som nabo.

"Frem til 31. mai gir vi nå 30% avslag på alle behandlinger slik at de kan komme og prøve oss ut."

 

Kjetil Haver, salg- og markedssjef i Hinna Park er svært fornøyd med den nye leietakeren.

– Nå er det ikke mye som mangler her i Hinna Park. Jeg har hvertfall alt jeg trenger, sier Kjetil.

– Jeg har selv kontorplass i 3. etasje i samme bygg, så nå føler jeg meg trygg på at jeg vil kunne holde meg frisk og rask.
 

stiller diagnoser ved hjelp av ULTRALYD


– Belastningsskader er en av de vanligste årsakene til sykefravær og sykemeldinger i Norge i dag, forklarer Christer.

Mange av disse diagnosene kan stilles ved hjelp av ultralyd. Ultralydundersøkelse gir detaljerte bilder av ledd, leddbånd, sener, muskler, skjelettsystem og slimposer, og regnes som en av de beste ved diagnostisering av skuldersmerter som stammer fra senebetennelser, kalkdannelser, muskelavrivning og slimposebetennelse.

Undersøkelsen er også svært godt egnet for å diagnostisere skader eller langvarige smerter i albueledd, håndledd, hofter, knær, og ankler.
 

Eget treningsrom


Noen som kommer til klinikken har behov for rehabilitering etter sykdom eller skader. Her kan de få skreddersydd egne treningsprogram med personlig trener og fysioterapaut.

– Klinikken har eget treningsrom hvor pasientene får god oppfølging, også i den postoperative fasen, forklarer Christer.


Kan garantere time på dagen


Inaktivitet er en dominerende faktor for vondter. Mange kommer med belastningsskader ved en lang arbeidsdag. Hos oss kan vi garantere time på dagen, noe mange setter pris på.
 

Vakttelefon hver helg


– Vi har vakttelefon hver helg, så om akutte smerter eller situasjoner skulle oppstå utenom ukedagene, står vi parat til å ta imot pasienter, sier Christer.

Les mer om Stadionpark Klinikken på stadionparkklinikken.no eller Facebook-siden deres.