05.10.2016

Reforhandler kontrakter på til sammen 6.600 kvm

Hinna Park har signert to avtaler på reforhandling i Fjordpiren til en samlet størrelse på 6.600 kvm med oljeselskapene OMV og VNG


- Vi synes det er fantastisk flott og et positivt signal at to store oljeselskaper tar sats i dagens marked og med dagens oljepris. Det bygger opp under den framtidstro som også vi har, sier Kjetil Haver, salg- og markedssjef i Hinna Park. 
Han understreker at kontrakter i denne størrelsesorden betyr mye og styrker selskapet i den videre posisjoneringen av Hinna Park som næringsområde.

    Flotte kontorlokaler ledig i Fjordpiren – 3. etasje og fjorden som nærmeste nabo

- Vi er stolte over å ha leietakere som satser i en tid der mediene stadig forteller oss om nedgang og reduksjon. Disse selskapene har mye å gjøre og vil nok være godt rigget for nye, gode tider. At de velger Hinna Park som base for den offensive satsingen, er vi selvsagt svært fornøyde med. OMV og VNG har begge hatt tilholdssted i Hinna Park i over fem år, og nå er det duket for fem og syv nye, forteller Haver.
 
- Beliggenheten er veldig strategisk med kort vei til det meste, og leietakerne generelt sier at de liker den cluster-aktige organiseringen der man er del av et dynamisk næringsliv. I Hinna Park har man dessuten tilgang på alle fasiliteter som vi måtte trenge, avslutter han.

ve9i6299

Fakta:

Om OMV (Norge) AS
OMV har vært aktiv i Norge siden 2006 og har en portefølje på 33 lisenser på norsk sokkel, der selskapet er operatør på seks av dem.
Siden 2013 har OMV Norge vokst fra 30 til over 120 ansatte. I Norge kommer OMV sin produksjon fra andeler i Gullfaks, Edvard Grieg og Gudrun. Videre produksjon ventes feltutbygginger som Aasta Hansteen i de neste årene, så vel som prosjekter i vurderings- og FEED-fasen (Wisting, Luno 2, Zidane)
 
Om VNG Norge 
VNG Norge er et helintegrert lete- og produksjonsselskap i VNG-gruppen. 
VNG-gruppen er en av Tysklands ledende importører, forhandlere og transportører av gass. Selskapet har vært kunde hos norske gassprodusenter og -eksportører siden 1996. I 2006 ble VNG Norge AS etablert i Stavanger for å drive lete- og produksjonsvirksomhet på norsk sokkel. I 2009 kjøpte VNG AG amerikanskeide Endeavour Energy Norge AS som hadde sin base i Oslo. I oktober 2009 ble begge selskapene fusjonert til ett VNG Norge og valgte å beholde kontorene på begge sider av fjellet. I 2010 gjorde VNG Norge sin inntreden på dansk sokkel gjennom sitt heleide datterselskap VNG Danmark.  Egen letevirksomhet og produksjon av olje og gass er av stor strategisk betydning for VNG-gruppen, som siden 2013 har integrert og samlet denne kompetansen hos oss i VNG Norge. VNG-gruppen har et langsiktig perspektiv for sitt engasjement og satsing i Norge og Danmark.