28.01.2016

Nåtid møter fremtid!

Mens media daglig minner oss om motgang og de mørke skyene på himmelen, er Hinna Park klare til å satse. – Vi ønsker å være en pådriver for den videre utviklingen av Hinna Park, sier Tore Andre Eide, daglig leder i Hinna Park as.


– Vår visjon er å skape Nordens beste bydel. For å få dette til ønsker vi å jobbe videre sammen med Stavanger kommune for å fylle bydelen med innhold og aktivitet. Det skal bli et sted hvor regionen samles og hvor mennesker skal ha møtesteder både dag og kveld. Vi ønsker å skape et sted hvor man har lyst å være, slår Eide fast.

Høye ambisjoner
Utviklingen av første del av Hinna Park Sør er snart ferdig og den Hinna Park Nord står når for tur. Målsetningene bør ifølge Hinna Park as være skyhøye. Selskapet har det siste året jobbet i det stille med å se på mulighetene for området.
– Vi har fått med oss et fantastisk team fra Lund Hagem arkitekter og Asplan Viak og vurdert området med bakgrunn i erfaringene vi har gjort oss de siste 10-12 årene, sier daglig leder i Hinna Park as, Tore Andre Eide.
04-kanal-mot-aquapark
Et mangfoldig område
Bydelen framstår i dag som et mangfoldig og sammensatt område med boliger, arbeidsplasser, stadion, kjøpesenter, restauranter og butikker – og ikke minst flotte friområder. Mens sørområdet nærmer seg ferdigstillelse, er arbeidet med Hinna Park Nord enda ikke påbegynt. Det er her Eide mener man bør satse fremover.

Les mer om planene vi har lansert for utviklingen av Hinna Park Nord