07.10.2019

Hva vet vi i Hinna Park om entreprenørskap?

Hva vet vi om omstilling og pågangsmot?


Det sies at for å forstå fremtiden, må vi kjenne fortiden. Så, hva vet vi om fortiden? Hva vet vi om innovasjon og dedikasjon?  - Kanskje mer enn de fleste.
 
ormenlange-over250917
Historiske Jåttåvågen. Med industrieventyret på 1970-tallet, og videre transformasjon mot en ny bydel i 2001. Det skjeve tårnet står fortsatt i dag som symbol på en æra. En 60 meter høy påminnelse om innovasjon og dedikasjon. Produksjonen av Condeep-plattformene startet i Jåttåvågen i 1973, og er for mange selve symbolet på oljevirksomhetens begynnelse. Stavanger som ble en internasjonal ledende energiregion. 

Med dette som basis, har Hinna Park blitt et senter for kunnskapsbaserte forretningsmuligheter, og ny teknologisk avansert industri. Her har nye generasjoner av bedrifter utviklet seg.

Her har vi skapt en levende bydel, et sentralt og internasjonalt næringsområde med en klynge av dynamiske selskaper, et maritimt miljø og eksklusive kontorer. Det perfekte stedet for forretningsvirksomhet!

Det er oss. Det er historien vår.
2019%2009%2002%20ABP-fra%20JU%E2%95%A0%C3%AAttU%E2%95%A0%C3%AAvU%E2%95%A0%C3%AAgveien_utsnitt
For oss handler det om å gå i takt. Med næringslivet, markedet og beboere. Med utviklingen, bydelen og  fremtiden. Og med Aker. I nesten 20 år har Hinna Park vært i utvikling - 10 av dem med Aker.

Det tar tid å bygge en bydel. Vårt mål om å bli et regionalt kraftsenter for næringslivet i Stavanger-regionen er langt på vei nådd. Sammen har vi skapt et cluster og en pulserende bydel i utvikling. 

Vi kan og vi vil skape fremtidens bygg. Hinna Park er lagt til rette for nettopp det! 
AkerBP_HinnaPark_Base