08.04.2020

Drive-in Påskekino utsolgt på 24 timer

Engasjementet for bilkino har gått over all forventning, sier Helge Eggja som inviterer på vegne av Hinna Park og Jåttåvågen2 Utvikling.


Selv om det blir en annerledes påskeferie for de fleste i år, gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi i Hinna Park sammen med Jåttåvågen2 Utvikling tenkte umiddelbart på hvordan vi kan bidra til å skape positive påskeminner for familier i regionen.

Som mange vet, står nord-feltet i Hinna Park klar for utbygging, med en stor parkeringsplass som står tom i påsken. Vi kontaktet både kommunen og Odeon Kino for å høre hva som var mulig å få til. Dugnadsånden kommer virkelig godt frem i disse tider, og sammen med Videoforce var det ikke lenge før planlegging av bilkino var i gang.

- For oss er det viktig å bidra i krevende tider, et lite pustehull for familiene gjør godt, sier Helge Eggja som inviterer på vegne av Hinna Park og Jåttåvågen2 Utvikling.

Drive-in Påskekino blir en annerledes filmopplevelse, og vi er heldige som får vise rykende ferske filmer nå som kinoen har måttet stenge. 

cover pa%cc%8askekino fb nyhetsbrev

Filmprogram:
Kl. 12.00 - Elleville Elfrid 
Kl. 16.00 - Fjols til Fjells 
Kl. 20.00 - Tunnelen 

Billettprisen vil være rimelig slik at alle har mulighet for å bli med, pr. bil (med max 5 personer i hver bil) koster kr. 120,-.

Bilene slipper inn én time før forestillingen starter og lyden kan høres via FM bilradio.

Vi oppfordrer alle til å ta på noe ekstra klær eller ha med tepper for å begrense tomgangs-kjøring. Vi følger selvfølgelig reglene fra helsemyndigheter, og har ansatte som passer på at disse blir avholdt.

Retningslinjer for å komme:de som er i hjemmekarantene, isolasjon eller har symptomer på luftveisinfeksjon kan ikke delta og skal holde seg hjemme.
max. 5 personer i hver bil.
vi oppfordrer folk til å stille med "lav" personbil, ingen van. Suv'er vil bli plassert slik at det ikke er skjermende for andre biler.
billetter må kjøpes på forhånd
alle må sitte i bilen under forestillingen.
kom gjerne i god tid, og kjør ut igjen så raskt som mulig etter at filmen er over.
det er ikke tillatt å forlate kjøretøyet.
personer i samme bil skal være fra samme husstand.
det er ikke lov å nyte alkohol i bilene.Se kart over området under, vel møtt og god påske!