10.04.2020

Drive-in kino ble en kjempesuksess

Det ble virkelig påskestemning på nord-feltet i parken skjærtorsdag.


- Det var en super opplevelse for meg og jentene mine. Dette var gøy. Og vi håper at dette vil bli arrangert flere ganger, og ikke bare i disse koronavirus-tider. En stor klapp til dere som ordnet til dette, var en av tilbakemeldingene på Facebook-siden vår.

p4092951

Vi er så takknemlige for all den positive responsen. Ikke bare fra de som deltok, men også alle rundt om i regionen som ønsket oss masse lykke til. Det er fantastisk å se hvordan folk støtter og heier hverandre frem i en tid som dette.

Vi i Hinna Park elsker å gjøre noe for våre leietakere, og familier som bor i nærområdet og ellers i regionen. På grunn av korona kunne vi verken arrangere utekino eller aktivitetsdag slik vi pleier, og da ble bilkino et fint alternativ. Det ble vist tre ulike filmer, fra kl. 12.00 til 22.00 på kvelden.

Jåttåvågen2 Utvikling, i samarbeid med Hinna Park invitererte til Drive-in Påskekino sammen med Videoforce. Stedet kinoen ble hold er det vi kaller nord-feltet i Hinna Park – der Jåttåvågen2 Utvikling skal i gang med den neste storutbyggingen, trinn 2 av Hinna Park. Det meste arbeidet rundt arrangementet var sponset, da vi ønsket å holde billettprisen lav slik at flest mulig fikk mulighet til å få seg en opplevelse utenom det vanlige. Det var rett og slett en liten påskegave fra oss.

img 5331 2
 
Alle billettene ble raskt utsolgt. 
- For oss er det viktig å bidra i krevende tider, et lite pustehull for familiene gjør godt, sier Helge Eggja, daglig leder av Jåttåvågen2 Utvilking.

Vi håper at vårt arrangement skapte gode minner,  selv om påsken i år er annerledes enn det vi er vant til.