17.04.2017

AGR flytter til Hinna Park

I juni flytter AGR fra sine kontorlokaler på Gausel og over til Hinna Park.


Tore Øian, leder for boring og brønn i AGR gleder seg til flytting. Firmaet har signert en fem-års avtale og skal inn i 3. etasje i Fjordpiren, rett i sjøkanten.

– Ved å flytte til Hinna Park ønsker vi å sende et signal om at vi er et selskap som satser. Vi ønsker å bli sett på som fremoverlente og positive, og jeg har god tro på at lokasjon i Hinna Park vil være med på å kommunisere dette, sier Tore.

Som mange andre i oljebransjen har de siste årene vært rolige, men Tore ser at ting nå begynner å ta seg opp igjen. AGR er allerede i en prosess med å ansette nye folk.

– Vi merker at beliggenheten er attraktiv, ikke bare for ansatte, men for aktuelle kandidater til nye stillinger. 

– Med planer om å vokse ble muligheten til å øke i areal viktig for oss. Derfor var Hinna Park et ypperlig alternativ, med mye kontorplass og mulighet for å utvide. 

Vi gleder oss til å bli en del av et miljø i en bydel med butikker, restauranter og treningssenter. Tore innrømmer de til tider har følt seg litt ensomme på Gausel. I Hinna Park har de flere av sine kunder og samarbeidspartnere, noe som kan være med å styrke relasjoner.

 
agr_logo

– Vi har ansatte bosatt både i Sandnes og Stavanger, forklarer Tore, som selv er bosatt i Stavanger sentrum. Mange ønsker å sykle til jobb, noe som er tilrettelagt for i Hinna Park med garderobe, tørkerom og låsbar sykkelstall.

– Hinna Park er uten tvil et knutepunkt i regionen, mener Tore. 

– Å være lokalisert langs jernbanen var et av våre kriterier når vi startet å lete etter kontorplass. Vårt fokus var ikke på å finne den mest kostnadseffektive løsningen, men den beste.

Tore skryter av Hilde Sund, som er prosjektleder i Hinna Park og har vært deres kontaktperson i forhold til flyttingen. 

– Det er mye som må ordnes, og kommunikasjonen med Hilde har vært god. Hun var veldig imøtekommende slik at det var greit å forhandle seg frem til pris. Prosessen har gått ryddig for seg og vi har fått god hjelp underveis.

Svein Lars Haughom, som til daglig jobber med HMS ledelse innen borings prosjekter, er AGRs prosjektleder for flyttingen. Han har organisert all flytting, noe som er en stor prosess. Han er imponert av de flotte fasilitetene i Hinna Park. 

– Jeg tror dette kan bli en rot til inspirasjon og motivasjon for videre arbeid, sier Svein.

– Jeg er bare bekymret for at de ansatte kun skal se på utsikten, og ikke jobbe, spøker han.

Kjetil Haver, salg- og markedssjef i Hinna Park, sier de er stolte av å få et solid selskap som AGR som leietakere og gleder seg til å ønske dem velkommen i Hinna Park.

 
Share