09.03.2017

– Derfor ønsker vi å jobbe i Hinna Park

Både stavanger- og sandnesfolk er enige. De er fornøyde og stolte av å ha kontorer i Hinna Park.


– Vi ligger midt mellom Sandnes og Stavanger, og det tror jeg er en styrke, sier Kjetil Haver, markedssjef i Hinna Park.

I tillegg til moderne kontorer, består bydelen av leiligheter, stadion, kjøpesenter, restauranter og butikker, og ikke minst – egen togstasjon (Jåttåvågen) med tog hvert kvarter i både sør- og nordgående retning.

Enkle kollektive forbindelser gjør at folk slipper kø og sparer tid. For de som liker å kjøre til jobb, finnes det også innendørs parkeringsplasser i anlegget.

Grete Nyhus har jobbet i Hinna Park siden 2011.

– Jeg jobber veldig godt her. Det er deilig å ha dette stedet som base. Søler jeg kaffe på blusen, stikker jeg innom Høyer og kjøper en ny i pausen. Når vi har kunder på besøk, tar vi gjerne møtet på Ostehuset. Og hver gang det er konsert i Viking Stadion samles alle kollegaer, gjerne også fra nabobedrifter, og går sammen etter jobb.
HU4A2989
Margrete Smeby-Lerstad, som jobber i TSMG Tannlegesenter er enig.

– Man kommer inn i et sosialt mønster når man jobber i Hinna Park. Før var det rett hjem etter jobb. Nå er det alltid noe som skjer, og jeg kan få unnagjort alle ærend før jeg reiser tilbake. I tillegg til matbutikker og restauranter, har vi også frisør, helsesenter og treningsstudio rett utenfor døren.

– Hinna Park har nok bidratt til at det har blitt et litt annet klima når det kommer til måten man ser på arbeidslivet. Det er vi veldig stolte over, og selvfølgelig glade for, sier Kjetil.

Kjetil mener inspirasjonsreiser er avgjørende for å kunne holde Hinna Park under konstant utvikling, og kunne komme opp med innovative og nyskapende ideer for alle som benytter seg av bydelen.

– Vi henter inspirasjon gjennom messer og foredrag rundt om i Europa. Her plukker vi med oss ideer som vi tar med oss hjem og ser hvordan vi kan implementere disse i vårt samfunn og levesett. Behovene er ofte like, men kommer i ulike former.

Kjetil innrømmer at mye av verdiene i Hinna Park ligger i beliggenheten. Ikke alle har gleden av kontorer rett ved sjøkanten.
HU4A0690

– Det finnes ingen bedre kur for å motvirke stress, enn frisk luft. I Hinna Park kan folk ta seg en liten spasertur ned til kaien om de trenger å klarne hodet, sier Kjetil.

Utviklingen i Hinna Park har gått i stor fart, og pågangen har blitt enda større den siste tiden. Mange av bedriftene som leier, har valgt å utvide til større kontorplasser, i tillegg til at nye bedrifter kommer inn.

Bydelen går en spennende tid i møte. 
 
Share