Om selskapet

Hinna Park AS er eid av Entra Eiendom og Camar Eiendom. Hinna Park AS eier, utvikler og forvalter bygg i en av Stavangers mest spennende bydeler, hvor miksen av bolig, næring og handel skaper et unikt bomiljø.
 
Hinna Park Fjordpiren

En internasjonal ledende olje- og gassregion

Med basis i å være en internasjonal ledende olje- og gassregion, blir Hinna Park arnested for kunnskapsbaserte forretningsmuligheter og ny teknologisk avansert industri. Her skal den nye generasjonen av nysgjerrige bedrifter få utvikle seg.

Hinna Park AS er et lokalt selskap med 15 dyktige medarbeidere. Vi bygger verdier gjennom kompetanse og solid erfaring. Med et selskap som eier, forvalter og er totalleverandør, blir det en unik servicegrad og fleksibilitet for bedriftene.

"Når vi signerer nye leietakere er vi strategisk bevisste på miksen av bedrifter. Fortrinnsvis ser vi etter bedrifter som driver inne olje og gass, rådgivning eller finans og bank. På denne måten utvikler vi en næringsklynge hvor samspill og rivalisering skaper varige konkurransefortrinn", sier markedssjef Kjetil Haver.

Hinna Park har en beliggenhet som må sies å være i hjertet av regionen, med god tilgjengelighet via alle transportmidler. Selvfølgelig finner du et stort utvalg parkeringsplasser i parken, og et steinkast unna næringsbyggene ligger en ny jernbanestasjon med avgang i begge retninger hvert kvarter. Det går fem faste bussruter til Stavanger og tre til Sandnes fra Jåttåvågen. I tillegg jobbes det med å utvikle kollektivaksene for buss ytterligere.

"Det er med bedrifter som med mennesker: Vi lar oss forme og inspirere av våre omgivelser. I Hinna Park vil bedriften din komme i selskap med andre spennende og dynamiske firmaer. Det blir et miljø preget av kunnskap, kompetanse og entusiasme – et sted der alt ligger til rette for at nye ideer skal utveksles, slå rot og vokse seg sterke", avslutter Kjetil Haver.
"Når vi signerer nye leietakere er vi strategisk bevisste på miksen av bedrifter. På denne måten utvikler vi en næringsklynge hvor samspill og rivalisering skaper varige konkurransefortrinn."
_DSC3583