Bilpool


Lei våre biler - på timebasis eller pr dag!
125,- kroner timen.
 
Troll - BMW i3
Troll - BMW i3
Fjordpiren - BMW i3
Kanalpiren - BMW i3

NB: BILPOOL STENGT

Vi i Hinna Park følger anbefalingene fra helsemyndighetene, og har satt inn ulike tiltak for å for å hindre potensiell smitte med det nye coronaviruset. Vi vil derfor valgt å sperre av utleie av bilene våre i Troll og Kanalpiren. Foreløpig gjelder dette to uker frem i tid.
 
 
Bildeling er alminnelig i store deler av verden, og kun i Europa er det flere hundre tusen medlemmer i forskjellige bildelingsordninger. Som første utbygger i Rogaland, ønsker Hinna Park å gjøre dette til en naturlig del av infrastrukturen, også her i området.
ikonbilpool
overview%201%20feb%202013
FORDELER MED BILPOOL

Bildeling er alminnelig i store deler av verden, og kun i Europa er det flere hundre tusen medlemmer i forskjellige bildelingsordninger. Som første utbygger i Rogaland, ønsket Hinna Park å gjøre dette til en naturlig del av infrastrukturen, også her i området.

Vi anser det som et viktig tiltak for å få ned biltettheten i byene; én bil i en bilpool erstatter 9-13 privateide biler. De fleste biler står parkert store deler av døgnet. Vår bilpool-ordning gir deg muligheten til å bruke bil når du trenger den, samtidig som du slipper alle kostnadene forbundet med å eie en bil. Færre biler bidrar til å redusere miljøskader og bedrer luftkvaliteten i byene. Bilene kan leies alle ukedager i tidsrommet 08:00-16:00.

Bestill leiebil

Siv Larsen
Siv Larsen
Kundekonsulent / HP Facility Management
(e:) Send mail