/Ja takk - begge deler
     /BUSINESS
/AND
PLEASURE

 
background-arrow-down
HP-BUS-PLEA-600x25401
ja takk – begge deler
/business and pleasure
Hinna Park kan by på det meste – enten du jobber her, bor her eller er på besøk. Flere små og store selskaper har sin base her, i tillegg til blant annet kjøpesenter, boliger, restauranter, treningssenter og Viking stadion.
Hinnapark Troll hovedbildet

Våre eiendommer

Hinna Park AS bygger, drifter, forvalter og leier ut næringslokaler og kontorlokaler i Hinna Park. Vår portfolio inneholder over 100 000 m² med businesslokaler, inkludert prosjekterte bygg.

Les mer

Ledige lokaler

Vi har i dag ledige næringslokaler i en rekke ulike størrelser, med muligheter for spesialtilpasninger. Du kan leie 200 kvm nå, og øke etter hvert som behovet endrer seg. Trenger du et helt bygg, utvikler vi også det.

Les mer
Hinnapark Troll hovedbildet
Hinnapark Troll hovedbildet

Reise til jobb

Det er enkelt å komme seg på jobb i Hinna Park. Vi har egen togstasjon (Jåttåvågen) og flere busstopp i umiddelbar nærhet. Infrastrukturen er også godt tilrettelagt for deg som går, sykler eller kjører bil. 

Les mer

Lunsjmøte eller overtidsmat?

Hinna Park har flere spisesteder å friste med – alt fra sushi og thaimat til sandwicher og pastaretter. Her finner du stedet for både forretningsmøtet eller take away etter en lang dag på jobb.

Les mer
Hinnapark Troll hovedbildet
Hinnapark Troll hovedbildet

SUIT & TIE

I Stadionparken finner du blant annet Høyer, B-young og Match Man/Woman som alle kan hjelpe deg med jobbantrekket. Kaffeflekk på skjorta eller raknet strømpebukse? Her finner du det du trenger og mer til!

Les mer

FITNESS

Arena Treningssenter holder til i Stadionparken, og flere av de største bedriftene har egne trimrom. Slik har du mulighet til å få unnagjort treningsøkten før jobb eller kanskje i lunsjpausen.

Les mer
Hinnapark Troll hovedbildet
Hinnapark Troll hovedbildet

Afterwork

Etter en lang dag på jobb er det deilig å ha muligheten til å ta seg et glass med kald drikke med gode kolleger eller venner.

Les mer
Make
business
/ a pleasure
Hinna Park
For oss var valget lett. Vi var en av de første til å flytte inn i 2007. Dette er en optimal lokalisering for oss – i de beste omgivelsene vi kunne fått.
 
Asle Nordvik, Atea