gave

Vi gir 15 000 kr til ny gapahuk i Hinna Park

Publisert: 20.12.2019 09:36
Årets X-mas Charity Fond går til Hinna Park Velforening, slik at de kan fortsette arbeidet med grillhytten.
Det nærmer seg jul, og vi i Hinna Park synes det er en fin tid å spre litt juleglede for de som er med på å skape liv og røre i bydelen. Hinna Park Velforening med Harald Krohn-Pettersen og Gunnar Nygård i spissen, har engasjert seg sterkt i å skape arenaer hvor både barn og voksne kan samles. Nå bygges det ny gapahuk, hvor både skoler og barnehager, samt beboere og andre turgåere kan benytte seg av. Det fortjener en oppmerksomhet, og vi håper vår sjekk på 15 000 kr vil være med på å få sedumdekket til gapahuken på plass.

screen shot 2019-12-20 at 12 58 33

Selv om Harald har bikket 70 år og er pensjonist, står arbeidsinnsatsen og engasjementet for barn og unge like sterkt. 

–Det er mye arbeid, vi har ingen lønn, men vi gjør det for beboerne. Nå arbeider vi for å få en gapahuk oppe ved fotballbanen og friområdet, der folk kan grille i le for vinden. Vi ønsker at den skal brukes i forbindelse med aktivitetsdager, men også til "teambuilding" for bedriftene i nabolaget og for folk generelt som går tur i området, sier Harald.

fb harald

– Det er plass til mye på området. Det er allerede en lekeplass der. Vi ser for oss en løpebane, bocciabaner, bandy-skatepark, klatrestativ, og gapahuken. Det er viktig at vi passer på den uorganiserte ungdommen. Her skal det være tilgang for alle. Det er en flott plass til å bli kjent før skolen starter om høsten, sier han. Gapahuken skal være på plass før sommerferien, mener han.

Vi i Hinna Park har et tett samarbeid med Hinna Park Velforening, og til neste år ønsker vi å henge opp ampler fra jernbanebroen og nedover slik at inngangen til Hinna Park blir mykere og mer fargerik. Det er også snakk om store blomsterkasser på fortauene.

Du kan lese mer om arbeid til Hinna Park Velforening HER.
 

Aktuelle saker

AGR flytter til Hinna Park

I juni flytter AGR fra sine kontorlokaler på Gausel og over til Hinna Park.

Les mer

– Vi skal skape Nordens beste bydel

- Vår ambisjon er å bli det foretrukne stedet å jobbe og bo i Norden, sier Kjetil Haver, markedssjef i Hinna Park.

Les mer

Reforhandler kontrakter på til sammen 6.600 kvm

Hinna Park har signert to avtaler på reforhandling i Fjordpiren til en samlet størrelse på 6.600 kvm med oljeselskapene OMV og VNG

Les mer