logo_cairn_print1

Oljeselskap satser i Hinna Park

- Vi satser og skal vokse i Norge, sier skotske Cairn Energy, et uavhengig olje- og gass-selskap med hovedkontor i Edinburgh.

Det er ikke alle i oljebransjen som sitter på gjerdet og venter på bedre tider. Skotske Cairn Energy er et lete- og utviklingsselskap som ser lyst på framtiden. Til sommeren flytter selskapet inn i nye lokaler i Hinna Park.
- Vi ser framover, og har en lovende lisensportefølje på både norsk og engelsk sokkel. For å realisere planene våre trenger vi gode og hensiktsmessige lokaler å drive fra. Det fant vi i Hinna Park, sier regionaldirektør for Norge og Storbritannia, Brita Holstad.
 
Markedssjef Kjetil Haver i Hinna Park er glad for at enda et oljeselskap nå flytter inn.
- Fra før har vi en god miks av både operatørselskap og en rekke viktige leverandører. Jeg er sikker på at Cairn vil bidra til å berike fagmiljøet i parken ytterligere, sier Haver.
 
Cairn Energy er et uavhengig olje- og gass-selskap som har hovedkontor i Edinburgh. I Norge og Storbritannia forvaltes Cairns interesser gjennom det unoterte selskapet Capricorn Oil Ltd. I 2012 kjøpte Cairn det norske selskapet Agora Oil & Gas, og sikret seg dermed en rekke lisenser på norsk sokkel. En av gründerne bak Agora var stavangermannen Svein Ilebekk.