bilde

I Hinna Park treffer du alltid BLINK

Publisert: 31.07.2018 09:57
Midt i tidenes sommer – er vi klare for å støtte Blinkfestivalen. Det er rulleski – det er skyting og det er BLINK’er – men aller mest er det en fest for regionen.
Blinkfestivalen har vokst seg frem til å bli en regional folkefest, med stor suksess år etter år! Det er et arrangement som vi synes representerer det spennende, sunne og sportslige i regionen – og når dette kombineres med samarbeid, dugnadsånd og hardt arbeid er vi med. Her står hele region samlet for å få til en folkefest for oss alle!
Dette er noe vi i Hinna Park selvsagt assosierer oss med, så vi er også med.
 
Verdenseliten stiller i år et så sterkt felt, at det nesten ikke er måte på. Vi synes samtidig at det er ekstra gledelig å se at morgendagens helter også er vel så godt representert, og får gå i de samme løypene som sine forbilder! Her blir det toppidrett – kombinert med sultne unge utøver som er på vei mot sine store mål.
 
– Dette blir spennende, og vi gleder oss til å være en del av denne folkefesten som samler så mange mennesker på ett sted. Det er slik vi selv gjør det i Hinna Park – skaper de gode arenaene for at mennesker skal treffes, sier Kjetil Haver, markedssjef i Hinna Park.

Tidligere i sommer varmet vi opp med Sponsorløpet i Hinna Park, da fikk vi en forsmak på hvor gøy dette blir! Vi håper å treffe mange av dere under festivaldagene 1-4.august. Vi ses!

 

Aktuelle saker

AGR flytter til Hinna Park

I juni flytter AGR fra sine kontorlokaler på Gausel og over til Hinna Park.

Les mer

– Vi skal skape Nordens beste bydel

- Vår ambisjon er å bli det foretrukne stedet å jobbe og bo i Norden, sier Kjetil Haver, markedssjef i Hinna Park.

Les mer

Reforhandler kontrakter på til sammen 6.600 kvm

Hinna Park har signert to avtaler på reforhandling i Fjordpiren til en samlet størrelse på 6.600 kvm med oljeselskapene OMV og VNG

Les mer