2019%2009%2002%20ABP-flybilde_utsnitt

Hva vet vi i Hinna Park om entreprenørskap?

Publisert: 07.11.2019 19:36
Hva vet vi om omstilling og pågangsmot?
Det sies at for å forstå fremtiden, må vi kjenne fortiden. Så, hva vet vi om fortiden? Hva vet vi om innovasjon og dedikasjon?  - Kanskje mer enn de fleste.

hp-historie2      ormenlange-over250917

Historiske Jåttåvågen. Med industrieventyret på 1970-tallet, og videre transformasjon mot en ny bydel i 2001. Det skjeve tårnet står fortsatt i dag som symbol på en æra. En 60 meter høy påminnelse om innovasjon og dedikasjon. Produksjonen av Condeep-plattformene startet i Jåttåvågen i 1973, og er for mange selve symbolet på oljevirksomhetens begynnelse. Stavanger som ble en internasjonal ledende energiregion. 

Med dette som basis, har Hinna Park blitt et senter for kunnskapsbaserte forretningsmuligheter, og ny teknologisk avansert industri. Her har nye generasjoner av bedrifter utviklet seg.

Her har vi skapt en levende bydel, et sentralt og internasjonalt næringsområde med en klynge av dynamiske selskaper, et maritimt miljø og eksklusive kontorer. Det perfekte stedet for forretningsvirksomhet!

Det er oss. Det er historien vår.

2019 09 02 abp-fra ju%e2%95%a0%c3%aattu%e2%95%a0%c3%aavu%e2%95%a0%c3%aagveien utsnitt

For oss handler det om å gå i takt. Med næringslivet, markedet og beboere. Med utviklingen, bydelen og  fremtiden. Og med Aker. I nesten 20 år har Hinna Park vært i utvikling - 10 av dem med Aker.

Det tar tid å bygge en bydel. Vårt mål om å bli et regionalt kraftsenter for næringslivet i Stavanger-regionen er langt på vei nådd. Sammen har vi skapt et cluster og en pulserende bydel i utvikling. 

Vi kan og vi vil skape fremtidens bygg. Hinna Park er lagt til rette for nettopp det! 

akerbp hinnapark base

 

Aktuelle saker

AGR flytter til Hinna Park

I juni flytter AGR fra sine kontorlokaler på Gausel og over til Hinna Park.

Les mer

– Vi skal skape Nordens beste bydel

- Vår ambisjon er å bli det foretrukne stedet å jobbe og bo i Norden, sier Kjetil Haver, markedssjef i Hinna Park.

Les mer

Reforhandler kontrakter på til sammen 6.600 kvm

Hinna Park har signert to avtaler på reforhandling i Fjordpiren til en samlet størrelse på 6.600 kvm med oljeselskapene OMV og VNG

Les mer